Naon anu titik pikeun nengetan dina ngagunakeun cabe bobot mesin motong?

Cabe mesin motong bobot anu aimed di loba usaha anu kudu ngolah cabe ayeuna. Baheula, jalma dipaké pikeun motong cabe handles ku leungeun nu teu ukur nyeepkeun lila, tapi ogé disababkeun ngaruksak pisan serius kana kulit awak. Pagawe ngagem bandages kandel unggal poe, sarta kadangkala fingernails maranéhanana anu kacabut ku cabe, teu nyebut kumaha uncomfortable éta. Kusabab pamakéan mesin motong cabe bobot, karya nyeri geus tungtungna geus dijemput ku mesin a. Hiji mesin rata tiasa ngalakukeun pagawean sahanteuna 20 workmen urang. cabe bobot mesin motong najan alus, tapi pamakéan oge loba perhatian. Kahiji nyaeta motor bisa Kontinyu sering ngamimitian, anjeun tiasa malah pamakéan jangka panjang, tapi sering ngamimitian bakal ngakibatkeun overheating windings motor, ruksakna bagian mesin motor. Ieu mangrupakeun produk rengse dijieun ku produsén sanggeus design ketat tur tepat. Lamun maké éta, pamaké teu kudu ngaleupas bagian di will, hususna plat hansip dina sakabéh bagian. Sakali mesin gagal, teu ngahontal kana mesin nu noél deui. Pariksa ku parabot husus dina jangka waktu.


Pos waktos: Sep-10-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !