Naon kaunggulan tina cabe anyar mesin motong bobot

Naon kaunggulan tina mesin motong bobot chilli anyar? Cabe mesin motong bobot mangrupa bagian indispensable produksi tatanén di sawatara wewengkon. Ieu mangrupa sarat bisa dilawan pembangunan pertanian mendesain a cabe bobot mesin motong lumrah tur efisien. A dispenser capsicum lengkep diwangun ku lima bagian: Sistim nyoco, sistem pangiriman, sistem gripping, sarta sistem unloading.

图片 6

Naon prospek cabe bobot mesin motong? pertanyaan teu kudu dijawab di rurusuhan. Kusabab dina produksi sabenerna sarta hirup, teu hese neangan nu perhatian saeutik pikeun niténan. Dina taun anyar, anu sakabéh asupan jeung paménta produk cabe geus ngaronjat sataun ku sataun leuwih waktos. Dina hadir, ngan di Qingdao, aya loba desa jeung kacamatan kalibet dina produksi jeung ngolah produk cabe dina skala badag. Hasilna, jumlah konsumén potensi cabe mesin motong bobot anu masih rada endah pisan. Sajaba ti éta, di sakuliah nagara, Hunan, Sichuan jeung propinsi sejenna di china oge produser badag propinsi cabe. Sarta di sababaraha wewengkon kasebut, Karya produk cabe anu masih dina tahap asli handwork, jadi lamun aya hiji mesin cabe pikeun nyimpen mesin cabe di pasar, éta bakal inevitably jadi tampi ku jumlah vast babaturan tani. Tur produk misalna hiji pasti bakal mantuan anjeun ningkatkeun efisiensi produksi cabe.

Kalawan ngembangkeun sinambung téhnologi, pikeun sagala rupa mesin merenah dina kahirupan, aranjeunna oge dimimitian muncul di pasar. cabe mesin motong bobot oge salah sahijina. Kumaha carana ngadamel rupa sapertos tina cabe? Ieu mungkin masih bisa perlu milih tina fungsi jeung prinsip kitu.

Struktur jeung kinerja:

fitur 1.Performance: alat-alat ieu utamana dipaké pikeun garing sarta baseuh cabe shearing, alat-alat motong efisiensi tinggi, karuksakan cabe low, efficacy tinggi, adaptasi jeung variétas beda jeung wangun cabe (perlu ngaropéa), nu efficacy mesin tunggal nyaeta langkung ti 5 kali tina produk pasar biasa, kinerja sakabeh mesin ngahontal tingkat anjog internasional. produk ieu, supplemented ku alat-alat bantu kayaning nyoplokkeun pangotor na conveying, bisa nyieun kinerja otomatis tina sakabeh mesin maénkeun peran signifikan. Ieu mangrupa alat penting pikeun ngolah angka nu gede ngarupakeun produk tatanén. Bisa ngaganti angka nu gede ngarupakeun Tamsyah, simpen biaya operasi, sarta kalawan gedé-gedéan ngaronjatkeun efisiensi kerja.

2. Main prinsip gawé: dina prosés tabung rolling kendang, nu luar motong péso jeung témbok tabung silinder ngahasilkeun mesin pikeun cecekelan cabe nu ngaliwatan liang gaya hinge tabung, pikeun ngahontal tujuan nyoplokkeun cecekelan tina cabe.


Pos waktos: Sep-10-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !