Naon kaunggulan tina chilli mesin motong bobot kalawan shears handmade tradisional

Kiwari, hayu urang nyandak katingal di dinya.

 图片 2

Anu mimiti, manual tradisional pikeun capsicum salian waktos-consuming na pisan episien. The cabe bobot mesin motong sagemblengna diganti ku mesin keur ngaganti kuli repetitive manusa, lain ngan greatly ngaronjatkeun efisiensi buruh, tapi ogé ngahemat waktos berharga, keur produk cabé ka pasar heula waktos mésér waktos. Bréh, nu cabe mesin motong bobot éféktif nangtayungan kaséhatan ti operator relevan. The shears cabe tradisional henteu ngan monoton, tapi ogé merlukeun pagawé ngagunakeun leungeun maranéhna keur lila ngaleupaskeun peppers. Teu ukur disababkeun ngarugikeun hébat kana leungeun operator, tapi ogé gampang menyakiti panon, sarta lila digawekeun sirah ka handap, ogé menyakiti tulang tonggong cervical na vertebrae lumbar. Sarta sakabeh masalah ieu, hareupeun cabe bobot mesin motong gampang diurus. Di luhur teh shears capsicum dibandingkeun jeung shears kaunggulan manual tradisional.


Pos waktos: Sep-10-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !