EMA56 mesin motong cabe bobot - Cina Lu Lu Equipment Pertanian

EMA56 cabe mesin motong bobot

Pondok Description:

Qingdao Lu Lu Pertanian Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di bay Qingdao Jiaozhou nu geulis, parabot processing utama kaasup mesin cabe bobot processing, cabé bobot mesin grading, mesin motong cabe, jeung cabe bobot mesin motong. parusahaan urang adhering ka "customer heula, forge payun" falsafah bisnis, tataman kana prinsip "customer munggaran" nyadiakeun konsumén urang jeung jasa kualitas. Bapak Li Zhimin, anu diréktur parusahaan Lulu, owns nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Qingdao Lu Lu Pertanian Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di bay Qingdao Jiaozhou nu geulis, parabot processing utama kaasup mesin cabe bobot processing, cabé bobot mesin grading, mesin motong cabe, jeung cabe bobot mesin motong. parusahaan urang adhering ka "customer heula, forge payun" falsafah bisnis, tataman kana prinsip "customer munggaran" nyadiakeun konsumén urang jeung jasa kualitas. Bapak Li Zhimin, anu diréktur parusahaan Lulu, owns kahiji "cabe bobot mesin motong" penemuan patén, sarta pangalaman éksténsif nya éta dirékam sarta ditayangkan dina "I Love penemuan" bagian Cina Tengah Télévisi sains jeung atikan channel. Pausahaan adhering ka "leungeun bébas, ngaronjatkeun efisiensi" konsep ngembangkeun, sarta terus ngaronjatkeun panalungtikan produk na ngembangkeun kamampuan, geus maju pikeun "buah, spike, kembang" nu tilu jenis produk tatanén, jarami stalk parabot motong, greatly ningkatkeun efisiensi buruh, nyieun minat sosial badag. aya 4000m2 tutuwuhan umum parusahaan, produksi mesin alat 30 susunan, jeung hiji kapasitas produksina taunan 600 susunan produk, pamaké produk sakuliah nagara, sarta diékspor ka India, Malaysia, Mexico jeung nagara séjén. parusahaan ngabogaan panalungtikan sarta pamekaran tim profésional, jeung Universitas Pertanian Qingdao, ijinan Universitas.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !