Taros Kami

Qingdao Lu Lu Pertanian Equipment Co., Ltd.

图片 1

Zhimin Li

Posisi: General Manajer

Tel: 18653250393

Email: 653627403@qq.com

图片 2

Angkatan Laut Tong

Posisi: Keuangan ngawas

Tel: 15610578001

Email: ljqdj@ljqdj.cn

alamat

Jiaolai industri taman, Jiaozhou,

Qingdao, Cina.

telepon

0086 18653250393

0086 15610578001

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !