cabe processing runtuyan mesin cabe panyabutan batu - Cina Lu Lu Equipment Pertanian

processing cabe runtuyan cabe mesin panyabutan batu

Pondok Description:

Cabe mesin panyabutan batu prinsip ngagawekeun: mesin ngagunakeun proporsi béda tina bahan, nyabut batu, clods, bulu na sundries lianna di cabe nu ku winnowing téhnologi. Fitur: mesin The Gampang beroperasi, gampang pikeun mulasara, kapasitas tinggi, laju bersih tinggi na adaptable, éta mangrupa alat idéal pikeun cabé panas jero-processing. Kapasitas: 800-1300 kg / Ukuran hr: 3600 * 1520 * 3500mm Power: 10.8KW  


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cabe mesin panyabutan batu

    Gawe bareng prinsip: mesin ngagunakeun proporsi béda tina bahan, nyabut batu, clods, bulu na sundries lianna di cabe nu ku winnowing téhnologi.

    Fitur: mesin The Gampang beroperasi, gampang pikeun mulasara, kapasitas tinggi, laju bersih tinggi na adaptable, éta mangrupa alat idéal pikeun cabé panas jero-processing.

     

    Kapasitas: 800-1300 kg / hr

     Ukuran: 3600 * 1520 * 3500mm

    Kakuatan: 10.8KW

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !