• banner2
  • banner699
  • banner326

Tentang Kami

Dimana aya cabe, aya mesin Lulu

Qingdao Lu Lu Pertanian Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di Qingdao Jiaozhou Kota, nu katelah "Bandara Internasional". Ieu mangrupakeun perusahaan badag tur diversified integral tina pepelakan sisikian, palawija ékonomi, sayuran, penanaman, ngolah jeung jualan, mesin sarta téhnologi parabot tatanén ngembangkeun, jualan, jasa jeung saterusna. Lu Lu parabot tatanén Co., Ltd ...

Leuwih 10 Taun

Qingdao Lulu Pertanian parabot Co., Ltd.

Nyadiakeun konsumén jeung produk kualitasna alus sarta sistem kualitas layanan.

Watch video

diulas Ku

99103679733832538
692814655013147423
IMG_0253
mesin motong cabe
全自动 辣椒 剪 把 机
中型 辣椒 剪 把 机 及 配套


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !