Cilat janë avantazhet e re djegës rrjedhin machine

Cilat janë avantazhet e makinës së re chilli rrjedhin prerjes? Chili makinë rrjedhin prerja është një pjesë e domosdoshme e prodhimit bujqësor në disa zona. Kjo është një kërkesë e pashmangshme e zhvillimit të bujqësisë për të hartuar një djegës rrjedhin machine arsyeshme dhe efikase. Një bombol plotë capsicum përbëhet nga pesë pjesë: sistemit të ushqyerit, e sistemit të shpërndarjes, sistemit gripping dhe sistemit shkarkimit.

图片 6

Cila është perspektiva e rrjedhin djegës machine? Pyetja nuk duhet të marrin përgjigje me nxitim. Sepse në prodhimin aktual dhe jetën, ajo nuk është e vështirë për të gjetur një vëmendje pak për të vëzhguar. Në vitet e fundit, furnizimi i përgjithshëm dhe kërkesa e produkteve djegës është rritur nga viti në vit me kalimin e kohës. Aktualisht, vetëm në Qingdao, ka shumë fshatra dhe qytete të angazhuar në prodhimin dhe përpunimin e produkteve djegës në një shkallë të madhe. Si rezultat, numri i konsumatorëve potencial të djegës rrjedhin machine është ende mjaft e mahnitshme. Përveç kësaj, në të gjithë vendin, Hunan, Sichuan dhe krahina të tjera në Kinë janë edhe prodhues të mëdha të krahinave djegës. Dhe në disa nga këto fusha, Puna e produkteve djegës është ende në fazën fillestare të punë me dorë, kështu që kur ka një makinë djegës për të vënë makinerinë djegës në treg, ajo në mënyrë të pashmangshme do të jetë i mirëpritur nga numri i madh i miqve fshatare. Dhe një produkt i tillë me siguri do të ju ndihmojë për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit djegës.

Me zhvillimin e vazhdueshëm të teknologjisë, për të gjitha llojet e makinave të përshtatshëm në jetë, ata janë gjithashtu të filluar të dalë në treg. djegës rrjedhin machine janë edhe një prej tyre. Si për të trajtuar lloje të tilla e djegës? Ajo mund të jetë ende e nevojshme për të zgjedhur nga funksionet dhe parimeve të tilla.

Struktura dhe performancës:

Karakteristika 1.Performance: Kjo pajisje është përdorur kryesisht për të thatë dhe i lagësht qethur djegës, pajisje prerja efikasitet të lartë, dëme djegës të ulët, efikasitet të lartë, të përshtaten me varieteteve të ndryshme dhe formë djegës (Nevoja për të përshtatur), efikasiteti i vetëm makinë është më shumë se 5 herë e produkteve të tregut të zakonshëm, performanca e të gjithë makinës arritur nivelin kryesor ndërkombëtar. Ky produkt, plotësohet me pajisjet ndihmëse të tilla si heqjen e papastërtitë dhe përcjellë, mund të bëjë performanca automatike e tërë makinës luajnë një rol të rëndësishëm. Kjo është një pajisje e rëndësishme për përpunimin e një numri të madh të prodhimeve bujqësore. Ajo mund të zëvendësojë një numër të madh të fuqisë punëtore, ruani koston operacion, dhe në masë të madhe të përmirësuar efikasitetin e punës.

2. Parimi kryesor të punës: në procesin e sitë daulle kodrina, prerja thikë jashtë dhe muri sitë cilindër të prodhojë makinën me djegës dorezë që kalon përmes forcës varen vrimë sitë, për të arritur qëllimin e heqjes dorezën e djegës.


Ora Post: Sep-10-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !