Cilat janë avantazhet e chilli makinës rrjedhin prerjes me gërshërë të mëdha tradicionale të punuar me dorë

Sot, le të marrin një vështrim në atë.

 图片 2

Para së gjithash, manual tradicionale për pjepër përveç kohë dhe tejet joefikase. Rrjedhin djegës machine janë zëvendësuar plotësisht nga makineri për të zëvendësuar punën e njeriut të përsëritura, jo vetëm për të përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e punës, por edhe të kurseni kohë të çmuar, për produktet e piper në treg për herë të parë për të blerë kohë. Së dyti, djegës rrjedhin machine efektivisht të mbrojtur shëndetin e operatorëve përkatës. Gërshërë të mëdha tradicionale djegës nuk janë vetëm monoton, por edhe të kërkojë punëtorë të përdorin duart e tyre për një kohë të gjatë për të hequr speca. Kjo jo vetëm që ka shkaktuar dëm të madh në duart e operatorit, por edhe e lehtë për të dëmtojë sytë, dhe një kohë të gjatë për të punuar kokë poshtë, edhe të dëmtojë shpinë qafës së mitrës dhe rruaza mesit. Dhe të gjitha këto probleme, në frontin e djegës rrjedhin machine trajtohen lehtë me. Më sipër është gërshërë të mëdha pjepër krahasuar me gërshërë të mëdha avantazhet tradicionale manual.


Ora Post: Sep-10-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !