Кои се предностите на чили машина матични сечење со традиционални рачно изработени ножици

Денес, ајде да ги разгледаме во тоа.

 图片 2

Прво на сите, на традиционалниот прирачник за пиперки во прилог на време и исклучително неефикасен. матични чили машина за сечење се целосно заменети со машини да го замени човековите повторувачки работа, не само што во голема мера подобрување на ефикасноста на работната сила, но, исто така, спаси драгоцено време, за бибер производи на пазарот за прв пат да се купи време. Второ, чили матични машина за сечење на ефикасно да го заштити здравјето на соодветните оператори. традиционалните чили ножици не се само монотоно, но, исто така, бара од работниците да ги користат своите раце за долго време да се отстрани пиперки. Ова не само што предизвика голема штета на рацете на операторот, но исто така лесно да се наштети на очите, и долго време да се работи со главата надолу, исто така, му наштети на цервикалниот 'рбет и лумбалниот пршлени. И сите овие проблеми, во предниот дел на машина за сечење чили матични лесно се занимаваа со. Погоре е пиперки ножици во споредба со традиционалните рачни ножици предности.


Време на мислењето: Септември-10-2018


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Online Chat !