Apa sing kaluwihan saka chili anyar mesin nglereni gagang

Apa sing kaluwihan saka mesin nglereni gagang lombok anyar? Chili mesin nglereni gagang minangka bagéyan singora bisa diuwalaké saka produksi tetanèn ing sawetara wilayah. Iku requirement ono pembangunan tetanèn kanggo desain chili gagang mesin nglereni cukup lan efisien. A dispenser Capsicum lengkap kasusun saka limang bagean: sistem dipakani, sistem pangiriman, sistem gripping, lan sistem unloading.

图片 6

Apa prospek saka chili gagang mesin nglereni? Pitakonan ora kudu mangsuli kesusu-susu. Amarga ing produksi nyata lan urip, iku ora angel golek manungsa waé sethitik kanggo mirsani. Ing taun anyar, ing sakabèhé sumber lan dikarepake produk chili wis tambah taun liwat wektu. Ing saiki, mung ing Qingdao, ana akeh desa lan kutha-kutha melu produksi lan pangolahan prodhuk chili ing ukuran gedhe. Akibaté, nomer pelanggan potensial saka chili mesin nglereni gagang isih cukup apik tenan. Kajaba iku, antarane negara, Hunan, Sichuan lan provinsi liyane ing china uga prodhusèn akeh provinsi chili. Lan ing sawetara wilayah iki, Karya produk chili isih ing tataran asli handwork, supaya yen ana mesin chili sijine mesin chili ing pasar, iku bakal pesti dipun tampi dening nomer sungguh saka kanca petani. Lan kuwi produk mesthi bakal mbantu kanggo nambah efficiency produksi chili.

Kanthi perkembangan dadi teknologi, kanggo kabeh jinis mesin trep ing urip, padha uga diwiwiti kanggo katon ing pasar. chili mesin nglereni gagang uga salah siji saka wong-wong mau. Carane nangani kuwi jinis lombok? Iku uga isih perlu kanggo milih saka fungsi lan prinsip kuwi.

Struktur lan kinerja:

fitur 1.Performance: peralatan iki utamané dipigunakaké kanggo garing lan teles chili shearing, peralatan nglereni efficiency dhuwur, karusakan chili kurang, khasiat dhuwur, ngganti jinis kang beda lan wangun chili (Kudu selaras), khasiat mesin single luwih saka 5 kaping saka produk pasar biasa, kinerja saka kabèh mesin tekan tingkat anjog internasional. Produk iki, ditambah kanthi piranti tambahan kayata njabut impurities lan ngaturaken, bisa nggawe kinerja otomatis saka kabèh mesin muter peran pinunjul. Iku peralatan penting kanggo Processing saka jumlah gedhe produk tetanèn. Iku bisa ngganti nomer akeh Cacahing anggota, nyimpen biaya operasi, lan nemen nambah efficiency apa.

2. Main asas apa: ing proses sieve rolling drum, ing njaba nglereni piso lan tembok sieve silinder gawé mesin kanggo nangani chili sing liwat bolongan pasukan Nggeser sieve, kanggo entuk tujuan njabut nangani saka chili.


Post wektu: Sep-10-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !