Apa sing kaluwihan saka lombok mesin nglereni gagang karo gunting gawenan tangan tradisional

Dina iki, ayo kang njupuk dipikir ing.

 图片 2

Kaping kabeh, ing manual tradisional kanggo Capsicum saliyane wektu-akeh lan banget ora efisien. The chili gagang mesin nglereni sing rampung diganti dening mesin kanggo ngganti pegawe bola-bali manungsa, ora mung nemen nambah efficiency saka pegawe, nanging uga irit wektu terkenal, kanggo produk mrico kanggo pasar pisanan kanggo tuku wektu. Sareh, ing chili mesin nglereni gagang èfèktif nglindhungi kesehatan saka operator cocog. Ing shears chili tradisional ora mung monoton, nanging uga mbutuhake buruh kanggo nggunakake tangan sing kanggo dangu kanggo mbusak mrico. Iki ora mung disebabaké gedhe gawe piala kanggo tangan saka operator, nanging uga gampang kanggo babras mata, lan dangu bisa sirah mudhun, uga babras utomo duwe sesambungan karo tengkuk lan vertebrae bangkekan. Lan kabeh masalah iki, ing ngarepe chili gagang mesin nglereni sing gampang urusan karo. Ing ndhuwur iku shears Capsicum dibandhingake karo gunting kaluwihan manual tradisional.


Post wektu: Sep-10-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !