EMA56 mesin nglereni chili gagang - China Lu Lu Equipment Agricultural

EMA56 chili mesin nglereni gagang

Short Description:

Qingdao Lu Lu Agricultural Equipment Co., Ltd. dumunung ing teluk Qingdao Jiaozhou ayu, peralatan Processing utama kalebu mesin chili gagang Processing, lombok gagang mesin tingkatan, mesin nglereni chili, lan lombok gagang mesin nglereni. Our company adhering menyang "customer pisanan, Forge ahead" filsafat bisnis, Protestan, asas "customer pisanan" kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo kualitas layanan. Pak Li Zhimin, direktur perusahaan LuLu, ndarbeni ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Qingdao Lu Lu Agricultural Equipment Co., Ltd. dumunung ing teluk Qingdao Jiaozhou ayu, peralatan Processing utama kalebu mesin chili gagang Processing, lombok gagang mesin tingkatan, mesin nglereni chili, lan lombok gagang mesin nglereni. Our company adhering menyang "customer pisanan, Forge ahead" filsafat bisnis, Protestan, asas "customer pisanan" kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo kualitas layanan. Pak Li Zhimin, direktur perusahaan LuLu, ndarbeni pisanan "chili gagang mesin nglereni" penemuan paten, lan ekstensif pengalaman kang kacathet lan ditayangke ing "I Love penemuan" bagean saka China Tengah Television science lan pendhidhikan saluran. Perusahaan adhering menyang "tangan free, nambah efficiency" konsep pembangunan, lan saya nambah produk riset lan pangembangan Kapabilitas, wis dikembangaké kanggo "woh, spike, kembang" saka telung jinis produk tetanèn, kang dipercoyo stalk peralatan nglereni, nemen nambah efisiensi pegawe, nggawe kapentingan sosial ageng. ana 4000m2 tanduran umum perusahaan, produksi machinery peralatan 30 set, karo kapasitas produksi taunan saka 600 set produk, kedhaftar produk saindhenging negara, lan diekspor kanggo India, Malaysia, Meksiko lan negara liyane. Perusahaan wis riset lan pangembangan tim profesional, karo Agricultural University Qingdao, Jinan University.


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !