chili Processing seri mesin chili aman watu - China Lu Lu Equipment Agricultural

Processing chili seri chili mesin aman watu

Short Description:

Chili mesin aman watu asas Pakaryan: mesin migunakake babagan liyane materi, mbusak watu, clods, rambute lan sundries liyane ing chili dening winnowing teknologi. Fitur: Mesin iki gampang operate, gampang kanggo njaga, dhuwur kapasitas, tingkat resik dhuwur lan bisa nglarasake, iku peralatan becik kanggo mrico panas jero-Processing. Kapasitas: 800-1300 kg / Size hr: 3600 * 1520 * 3500mm Power: 10.8KW  


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Chili mesin aman watu

    Apa asas: mesin migunakake babagan liyane materi, mbusak watu, clods, rambute lan sundries liyane ing chili dening winnowing teknologi.

    Fitur: Mesin iki gampang operate, gampang kanggo njaga, dhuwur kapasitas, tingkat resik dhuwur lan bisa nglarasake, iku peralatan becik kanggo mrico panas jero-Processing.

     

    Kapasitas: 800-1300 kg / hr

     Size: 3600 * 1520 * 3500mm

    Power: 10.8KW

     


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !