• banner2
  • banner699
  • banner326

Babagan awake dhewe

Where ana chili, ana mesin lulu

Qingdao Lu Lu Agricultural Equipment Co., Ltd. dumunung ing Qingdao Jiaozhou City, kang dikenal minangka "International Airport". Iku perusahaan gedhe lan macem nggabungaken crops gandum, crops ekonomi, sayuran, tanduran, Processing lan dodolan, mesin lan teknologi peralatan tetanèn pembangunan, sales, layanan lan ing. Lu Lu peralatan tetanèn Co., Ltd ...

Swara 10 Taun

Qingdao Lulu Agricultural peralatan Co., Ltd.

Kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas lan sistem kualitas layanan.

Watch video

Bintang By

99103679733832538
692814655013147423
IMG_0253
mesin nglereni chili
全自动 辣椒 剪 把 机
中型 辣椒 剪 把 机 及 配套


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !